• Livrare

  In maxim doua zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul va fi contactat de un reprezentant de vanzari din cadrul echipei Cămara Izabel care va verifica atat corectitudinea comenzii cat si a datelor de facturare si livrare. Doar in cazul confirmarii acestora, respectiva comanda este lansata in executie.

  Produsele din stoc se livreaza in aproximativ 1-2 zile de la preluarea comenzii.
  In ambele cazuri, dupa centralizarea comenzii dvs, veti fi contactat de colegii nostrii pentru a va transmite informatiile legate de livrare.

  Coletele sunt trimise prin curierat rapid, costul trimiterii este de 15 LEI fara TVA pentru primul kg si cate 1.2 LEI fara TVA pentru fiecare kg in plus.

  Inainte de livrare veti fi sunat de catre operatorii serviciului de curierat ca sa confirmati ora la care sunteti acasa pentru a primi coletul.

  Daca alegeti ca modalitate de plata ordinul de plata sau cardul de debit/credit puteti opta atat pentru transportul prin curierat rapid cat si prin Posta Romana.
  Coletele trimise prin Posta Romana ajung in aproximativ 4-6 zile de la data trimiterii si trebuie ridicate de catre dvs. direct de la oficiul postal.
  Costul trimiterii este compus din tarif de înregistrare 1.6 RON, pentru primul kg 2,15 lei si cate 1.6 lei pentru fiecare kg in plus.

  Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.