• Procesul de producție

    1. Prelucrare

    p1

    1 kg carne

    durata: 1 zi

    In procesul de prelucrare, în functie de produsul final, carnea atent selecționată este taiată în bucăți sau tocată.

    Acest proces se realizează prin aparatura de ultimă generație și respectând toate standardele de calitate.

    2. Condimentare

    p2

    1 kg carne

    durata: 7 zile

    Toate produsele din Camara Izabel sunt condimentate dupa reteta traditionala si contin urmatoarele incrediente:

    carne, sare, piper, usturoi, boia de ardei

    și aer de Sibiu

    3. Afumare

    p3

    0.8 kg carne

    durata: 1 zi

    Afumatoarea se compune dintr-o sursa de fum si un spatiu de depozitare a produselor destinate acestui proces.

    Fumul se realizeaza prin arderea in vatra a rumegusului de fag.

    Rumegusul de fag da produselor alimentare o culoare portocalie spre rosu si este cel mai indicat in procesul de afumare.

    4. Zvântare

    p4

    0.6 kg carne

    durata: 7-15 zile

    Zvântarea produselor este procesul care necesita cel mai mult timp. Zvantarea se realizează cu ajutorul unui curent de aer si poate dura intre 7 si 15 zile.

    Procesul de producție se poate vedea public la adresa noastră.